Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292 Dag 4 – Oradea (RO) – Alba Iulia (RO) – My travel site – E-ding.nl

Dag 4 – Oradea (RO) – Alba Iulia (RO)

Vanochtend begonnen met een kleine stadswandeling door Oradea Door enkele kleine straatjes richting het centrum gelopen. Je ziet er nog Habsburgse bouw terugkomen. Wat ook opvalt is dat de hoofdaansluitingen gas en elektra aan de buitengevel zit.
Tamer, onze reisleider, vertelde dat vorig jaar het centrum nog één grote renovatie bouwput was, inmiddels is al veel afgerond maar op veel plaatsen wordt er druk gebouwd.  20160823_09233320160823_091954Gebouwd wordt er ook onderweg. Veel wegwerkzaamheden met verkeerslichten. Veel verkeer ook. Om toch enigszins te kunnen opschieten wordt de alom beproefde Oost-Europa methodiek toegepast;oftewel ook rood is groen.

Hierdoor schieten we toch redelijk op en hebben we veelal vrij baan…

Een van de passen die we over komen is in nevelen gehuld, ook regent het af en toe maar we komen toch min of meer droog aan in ons hotel in Alba Iulia.

20160823_134006

Total distance: 248.01 km
Max elevation: 1245 m
Min elevation: 122 m
Total climbing: 4348 m
Total descent: -4248 m
Share

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.