Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292 Dag 1 – My travel site – E-ding.nl

Dag 1

De kop is eraf. Zaterdagmiddag rustig aan vertrokken naar Düsseldorf Hauptbahnhof. Geloof het of niet, maar ik heb er voor gekozen om met de trein van naar Wenen te reizen. Het scheelt me bijna 3 reisdagen en ongeveer 1200 km.

Düsseldorf Hbf

Op het station trof ik één van mijn reisgenoten voor de aankomende twee weken. Michael. Hij komt uit Bonn en had hetzelfde idee.

20160820_203625

De trein was min of meer volgeboekt. Ook in mijn coupe zouden er in Bonn nog 3 bijkomen. Waarschijnlijk hebben ze de trein gemist, want ik heb de gehele coupe voor mezelf alleen gehad. Ook heb er maar 1tje op gedronken.

Stiegl

 

Hester, om je vraag te beantwoorden: hij smaakte uitstekend.

 

Share

You may also like...

1 Response

  1. Gerco schreef:

    Goede reis toegewenst!
    Groet Gerco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.