Dag 3 – Komarno (SK) – Oradea (RO)

20160822_085052Niet veel te vertellen, bij vertrek nog droog maar daarna niet anders dan regen regen en regen.

Bij de koffiestop besloten om in plaats van binnendoor over de autobaan te rijden. Onderweg nog e-vignetten moeten kopen etc.

Om 14 werd er dan toch weer droog, waarna we nog  140km binnendoor hebben gereden.20160822_105328

Vlak voor de grens met Roemenië begon het echter weer te hozen, niet te zuinig.

Bij de grens moesten we allemaal onze pas laten zien. Diegene met helmmuts zelf gezicht vrijmaken. Ik was als laatste aan de beurt; bleek er een meer dan aantrekkelijke jongedame in het hok te zitten. Ik natuurlijk met mijn meest charmante glimlach (ja als het moet kan ik het echt 😉 ) de dame aangekeken. Ze heeft me tot 2 keer toe gevraagd of ik het echt was op de foto in mijn paspoort… als slot zei ze dat ik maar een andere foto moest laten maken… tja.

Na wederom een goed avondmaal is het nu tijd om te slapen,  Roemenië is +1 uur dus is het inmiddels alweer dinsdag. 20160822_213853

 

 

 

 

You may also like...

1 Response

  1. Gerard Seubers schreef:

    Veel plezier, ik lees je berichtjes
    Groet Gerard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.