Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292 12 augustus 2010 Achinsk – Kansk – My travel site – E-ding.nl

12 augustus 2010 Achinsk – Kansk

Vandaag een dag die voor het grootste gedeelte over de M53 gaat. We gaan een kleine 100km voor het einde een weg ‘binnendoor’ nemen. Uitgerekend op dit stuk krijgen we een enorme hoosbui op ons hoofd. We besluiten om het onverharde maar te vermijden.

We zoeken een cafe om wat te eten, we worden door verwezen naar een pandje dichtbij. Daar blijkt de deur op slot te zijn terwijl er wel volk binnen zit. Na wat heen en weer gepraat mogen we binnenkomen en krijgen een gehaktbal met aardappelpuree.  Er is blijkbaar een soort werkoverleg waarbij de aanwezig dames allerlei lekkere zaken op tafel hebben staan inclusief een 2 liter fles sangria.
Wij krijgen ook wat te proeven van de zaken op de tafel van de dames.
Na het afrekenen krijgen we ook nog een flesje eigen gebrouwen vodka mee.

In Kansk slapen we in een echt ouderwets Sovjet hotel. Hier geen internet of andere Hi-Tech.
Er verbleven veel Russische militairen waarvan er één een innige band probeerde aan te gaan met Joris en John door bijna de gehele nacht op hun deur te kloppen om samen te drinken.

 

Total distance: 435.23 km
Max elevation: 442 m
Min elevation: 139 m
Total climbing: 3213 m
Total descent: -3275 m
Share

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.