Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292 18 augustus 2010 Hoe een dag door te brengen – My travel site – E-ding.nl

18 augustus 2010 Hoe een dag door te brengen

Na een korte nacht, ik lag rond 03 uur in bed, waarin ik toch nog wel heb kunnen slapen tegen 09 uur opgestaan.
De gang naar het ontbijt was een lange. Omdat ik nog niet in het bezit was van krukken, maar alleen van een wandelstok ging het niet al te soepel.

Voor de terugweg naar de lobby hebben we een burostoel opgesnord waarop ik als een vorst ben vervoerd.
Na alle nachtelijke telefoontjes vanaf hier, is het door het tijdsverschil voor het grootste deel wachten tot Nederland weer ontwaakt.
Van de ANWB hoor ik dat ze de motor niet kosteloos willen ophalen, ‘omdat het gebeuren buiten ons werkgebied heeft plaatsgevonden’. Terwijl wij zelf voor vervoer naar Moskou zouden zorgen. De ANWB zou de motor dan daar kunnen komen ophalen. Unive geeft dekking voor heel Rusland en repatrieert ook uit heel Rusland.
Dan begint de ambtelijke molen. Ik moet naar een notaris voor een document dat iemand anders mijn voertuig Rusland gaat uitvoeren.

Vannacht had ik al al mijn medische zaken doorgemaild naar de zorgverzekering, omdat deze allemaal in het Russisch zijn moeten ze worden vertaald.
Dit heeft bijna de hele dag geduurd en is nog niet gelukt. De alarmcentrale heeft daarom mij gebeld en een aantal zaken gevraagd.
Ik ben ‘fit’ genoeg bevonden om te gaan vliegen, moet echter nog wel een spuit halen tegen trombose. Dit moet dan ook morgen nog gebeuren.

Als dan alles meezit kan ik vrijdag terug naar huis vliegen. De zorgverzekering is inmiddels op zoek naar vluchten richting het westen.

Dan nog een kleine update over de Baikalmeer-gangers. Gelukkig hadden zij weinig problemen om bij de boot te geraken. Echter door allerlei oorzaken waren er geen boten in de vaart. Het heeft toch ver in de middag geduurd voordat ze weer op de vaste wal waren.

Het is hier nu bijna 20.00 uur lokale tijd en ze zijn nog niet gearriveerd. Het kan verkeren.

Share

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.