Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292 10 augustus 2010 Novosibirsk door Dafne – My travel site – E-ding.nl

10 augustus 2010 Novosibirsk door Dafne

Vandaag was een 0-km dag en we hebben de motoren verzorgd; met vereende krachten Fred zijn achterband gewisseld omdat die langs de “noppen” scheurtjes vertoonde en veel kleding gewassen. Fred heeft erover geschreven. >>> Hier.
Natuurlijk is ook de stad verkend, onder andere op hoge snelheid vanuit de achtbaan.

Share

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.