Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292 30 juli 2010 Sint Petersburg – Tver – My travel site – E-ding.nl

30 juli 2010 Sint Petersburg – Tver

Afscheid van Pa en Ma. Zij gaan terug richting westen, ik ga nog een eindje naar het oosten. Omdat we graag voor de spits de stad uit zijn, is het vertrek ‘afgesproken’ voor 06.00 uur… Vakantie? NEE hard werken, maar wel met plezier. Eerst gaan we een groepsfoto maken bij de Hermitage.

Daarna hebben we wederom veel tijd nodig om de stad uit te komen.

Weer stukken ovr de M10, de grootste stinkerd die er is.
We zijn na het vertrek als één groep gaan rijden. Onderweg nog gestopt bij een parkeerplaats waar allemaal houten hutjes stonden, van waaruit dames koffie en thee verkopen. Zelfs ik heb thee gedronken.

De weg was niet om over naar huis te schrijven. Tver was leuk, het heeft een stedenband met Osnabrück dus veel Duits getint.

Na het eten hebben we nog een wandeling gemaakt langs de Wolga. Veel feestjes met muziek en dans.

Total distance: 547.41 km
Max elevation: 239 m
Min elevation: 1 m
Total climbing: 553 m
Total descent: -439 m
Share

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.