Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497 Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/e-ding.nl/httpdocs/wp/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292 Dag 6 – My travel site – E-ding.nl

Dag 6

Niet veel te vertellen Een dag met zeer drukke wegen en toch ook nog mooie stuurwegen. Onderweg geen enkele foto gemaakt. PS. Het is de hele dag droog geweest.  Onderweg temperaturen van 31 en een beetje gezien

We waren redelijk op tijd over en nog eerder op bed. De wekker staat om 0530 NL tijd. Morgen naar de Zwarte Zee, een afstand van zo’n 400km.

Total distance: 302.91 km
Max elevation: 565 m
Min elevation: 153 m
Total climbing: 2834 m
Total descent: -3045 m
Share

You may also like...

2 Responses

  1. Hester en Leon schreef:

    Zie alleen maar asfaltplaatjes en lege wegen…. Klopt niet helemaal met je teksten.
    De wolkenplaatjes dan weer wel

  2. Leon en Hester schreef:

    Hallo Ruud. leuk te horen hoe de reis tot nu toe verloopt. samengevat ‘niet veel te vertellen’, ‘regen’, ‘goed en uitgebreid eten’en ’31 graden’. Vertel nu eens, hoe zijn de mede reizigers? Hoe zijn de ontmoetingen met de mensen onderweg? Gebeurt er nog iets onverwachts bij het bepalen van de route? Hoe en wanneer wordt er koffie gedronken? Wordt er onderweg nog gestopt als er meloen te koop is? Dit zijn mede de dingen die weergeven hoe de reis verloopt, dit willen wij dus weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.